Presentation av styrelsens sekretarare

Jag heter Ann-Louise Åkerberg och precis som vår kassör Nanette bor jag i Helsingborg, Sundets pärla. Jag har alltid varit intresserad av hur vårt mående påverkar oss människor, inte bara fysiskt utan även mentalt. Sedan fyra år tillbaka driver jag min mottagning Harmony & Health i Helsingborg där jag arbetar med att coacha och stötta människor för att de ska hitta en balans och hållbarhet i sin vardag. Mindfulness är ett av verktygen jag ofta introducerar och använder mig av i mina samtal & behandlingar.

2021 startade jag och en branschkollega även företaget Klimakteriehälsan Skåne där vi coachar och vägleder kvinnor genom klimakteriet för att de ska få möjlighet att må sitt bästa jag.

Jag har en bakgrund i skolans värld där jag har arbetat i olika perioder under mitt yrkesliv. Hösten 2021 valde jag att lämna mitt uppdrag hos en av Helsingborgs gymnasieskolor för att satsa fullt ut på mina företag och även ha tid för vår förening Mindfulness i skolan.

Hur kom jag i kontakt med mindfulness?

Under min utbildning till Stresspedagog hos Sverigehälsan i Malmö kom jag för första gången i kontakt med mindfulness. Jag kände direkt att detta var något som jag ville plocka in i min vardag och som jag ville veta mer om. Sagt och gjort, 2018 blev jag klar instruktör steg 1 hos MindfulnessCenter i Malmö. Därefter har jag byggt på med Mindfulness på arbetsplatsen och kommer nu under hösten 2022 även genomgå utbildningen Mindfulness i skolan.

Att få vara en del av denna fantastiska förening och få möjlighet att sprida mindfulness till barn & unga i skolan känns fantastiskt och jag ser med glädje och spänning fram emot vår resa tillsammans. Är så tacksam för och inspirerad av mina styrelsevänner samt alla medlemmar som stöttar oss i detta arbete!

Nu kör vi och tack för ordet!

/Ann-Louise